Eindelijk naar school! Leuk of niet?

Vier jaar lang heeft u uw kleintje lekker thuis mogen houden, maar nu gaat uw kleuter dan toch echt naar de grote school om de wereld te ontdekken.

Deze tijd is niet alleen spannend voor uw kind maar zeker ook voor u! Ineens moet u dealen met oudergesprekken, leuke en gezonde verjaardag traktaties en kerst- en paasvieringen. En dan laten we vriendjes/vriendinnetjes, luizenmoeders en het meegeven van de juiste dagelijkse spulletjes nog maar even achterwege. Kortom een hoop gaat veranderen. Daarom hebben de bekende moeders Sofie van den Enk en Bracha van Doesburg, in samenwerking met Edukans, speciaal voor u het magazine Vier! uitgebracht.

Hoe neem ik zonder al te veel drama afscheid van mijn kind. Hoe ga ik om met al die perfecte ouders op het schoolplein?   Wat doe ik als mijn kind me niks vertelt? De antwoorden op deze vragen samen met leuke anekdotes, schoolpleinblunders en grappige verhalen van de twee moeders zullen u informeren en doen laten lachen! Het magazine Vier! is de juiste voorbereiding voor u en uw kind in deze leuke en spannende tijd!

http://www.moodkids.nl/opvoeden/2017/08/15/gratis-magazine-nieuwe-basisschoolouders